Over Veronique

Verdriet en pijn omzetten naar kracht en rust, dat is goud waard.
Jezelf ontwikkelen. Dat breng ik over in mijn praktijk.

Ik was 8 en vroeg mij of hoe het leven in elkaar zat. Hoe kan het dat sommige mensen zoveel pijn en verdriet hebben en andere nooit. Waarom zijn bepaalde gebeurtenissen zo onrechtvaardig of is daar een reden voor? Ik had zoveel levensvragen…

Mijn jeugd was veilig en warm. Ik had alles wat ik nodig had en genoot van het leven.

Later leerde ik ook verdriet, teleurstelling en een negatieve spiraal kennen. Ik kreeg verkering toen ik 16 was en we trouwden 10 jaar later. Na een half jaar voelde ik eigenlijk al dat hij niet bij me paste en we te veel verschilde van elkaar, maar ik durfde niet te luisteren naar mijn gevoel. Ik heb het geprobeerd maar hield het niet vol, ik was ongelukkig. Mijn eerste huwelijke strandde, we zijn 1,5 jaar getrouwd geweest.  Ik zat aan de rand van een zwart gat en was ervan overtuigd dat het leven voorbij was voor mij.

Uit noodzaak ben ik weer thuis gaan wonen en kwam op het bureau van mijn moeder dit boek tegenDe aarde is slechts een leerschool‘ geschreven door Thea van Leent (echt een aanrader voor mensen die hoogsensitief zijn, het gevoel hebben dat er meer is dan alleen 1 leven maar niet goed weten hoe of wat).

Ik had zoveel pijn, was teleurgesteld in mijzelf, zag niet meer hoe ik verder moest en had geen vertrouwen meer in de liefde. Het boek gaf mij inspiratie op het spirituele vlak en ik ging mij hierin ontwikkelen.

Ik kreeg het besef dat alles mogelijk was maar dat ik wel zelf tot actie over moest gaan. Er moest wat veranderen. Het was een pittige tijd. Ik voelde nog wel pijn maar besefte dat ik pijn had en dat ik niet de pijn ben. Daar ging ik mee aan de slag en ik leerde weer genieten.

Ik ben de opleiding fulltime HBO spiritueel werker gaan volgen en daar kwamen de vele antwoorden op de vragen die ik als kind al had. Het gevoel, de energie, gebeurtenissen, levensvragen en ik kreeg meer begrip voor mijn buitenzintuigelijke ervaringen.

Vijf jaar later ontmoette ik de buitenlandse man met wie ik 2 kinderen kreeg. Hij kon zich hier niet aardden en ging terug naar zijn geboorteland. Na 7 jaar werd ook dit huwelijk ontbonden. Weer stortte mijn wereld in, echter niet zo heftig; ik kon rust en kracht vinden. Je kiest niet wat je overkomt maar wel hoe je ermee omgaat.

Nu ben gelukkig met mijn partner en heb ik heel veel geleerd van mijn vorige relaties. Open en eerlijk zijn naar jezelf brengt je het meest. Durven vertrouwen op je gevoel en niet bang zijn voor veranderingen. Een druk gezin, drukke baan, sociale verplichtingen, verdriet, rouw, iedereen maakt het mee. Je voelt misschien pijn, verdriet, onrust, stress maar je bent het niet.

Na mijn HBO opleiding ben ik blijven studeren, wat ervoor heeft gezorgd dat mijn kennis breed is en ik inmiddels, in de laatste 12 jaar dat ik mijn klanten begeleid, veel heb mogen zien en ervaren. Zowel kinderen als volwassenen.

Wat ik zo mooi vind aan het coachen van mensen is dat ik enorme transformaties teweeg breng waardoor mensen weer oprecht kunnen genieten van het leven. Jezelf weer kunnen zien, kunnen lief hebben, vol zelfvertrouwen en kracht is wat ik iedereen gun.

————————————————–

Heb jij iets meegemaakt, heb je last van fysieke of psychische klachten, wil je meer leren over bewustwording en persoonlijke groei? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Niets moet, alles kan. Een luisterend oor, zonder oordeel geeft je lucht, rust en richting. Neem een kijkje bij de trainingen die ik aanbiedt.

Veronique Meuwissen