NeoQuartz Comfort Sleeping®

Vitaal wakker worden, uitgerust aan je dag beginnen.

In de loop van 20 jaar heb ik een bewegingsbeperking ontwikkeld in mijn linker heup. Reguliere hulp bood niet afdoende resultaat. Toch wilde ik graag weer meer bewegingsvrijheid ervaren.

Sinds 2014 slaap ik op een gezondheidsmatras van NeoQuartz. Dat is een matras waar de NeoQuartz slaaptechnologie in is verwerkt.

In de Neoquartz matrassen zijn kristallen en magneten verwerkt die een positieve werking hebben op de nachtrust en de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Magneetmatrassen zijn reeds lange tijd op de markt, echter in Neoquartz matrassen zijn de magneten (en kristallen) specifiek geplaatst voor het hele lichaam en met verschillende patronen voor de plaats van het hoofd en de voeten.

Internationaal onderzoek bewijst overduidelijk de positieve werking van een magnetisch veld op de gezondheid; diepere ontspanning, een vitaler immuunsysteem en een fitter gevoel!

De matrassen zijn na zes jaar onderzoek ontwikkeld door Johan van Lier, spiritueel centrum Aurora te Heeze en door Jan Severens, specialist op het gebied van slaapadviezen en door TNO technisch nagemeten. Een eenpersoonsmatras bevat bijna zevenhonderd magneten en bijna tweehonderd kristallen. De matrassen worden sinds 2013 verkocht.

Ik heb nog met vlagen last van mijn heup, echter  niet meer als voorheen. Ook ervaar ik een betere kwaliteit van slapen. Ik word vitaler en meer uitgerust wakker. De werking van het matras is het uitbalanceren van je lichaam. Het matras biedt ook  bescherming tegen geopathische en hoogfrequente straling (5G). Hierdoor is je slaap van hogere kwaliteit en word je fitter wakker.

Heb je problemen met (in)slapen, spierpijn, stress, gevoeligheid voor straling, moeheid en heb je het gevoel niet goed uitgerust te zijn dan kan een Neoquartz matras wellicht een uitkomst zijn! Ook mensen met diverse fysieke klachten merken verbetering hiervan.

Probeer het zelf en ervaar het verschil!!! Je mag twee weken proefslapen op dit droommatras!!!!!

De matrassen worden met de hand gemaakt en zijn in alle gewenste maten leverbaar als oplegmatras. Heb je nog een goed matras, en wil je wel graag gebruik maken van deze optimale slaapkwaliteit, dan kun je kiezen voor een oplegmatras. Mocht je oude matras aan vervanging toe zijn dan bestaat ook de mogelijkheid om een goedkopere gewone matras plus een NeoQuartz oplegmatras aan te schaffen.


Ook zonder fysieke klachten is het heerlijk om op dit matras te slapen en om verkwikt wakker te worden.

Naast de optimalisatie in het magneetmatras qua slaapervaring en de positieve werking op de gezondheid, staat duurzaamheid natuurlijk ook hoog in het vaandel. Alle NeoQuartz matrassen zijn daarom uitvoerig op duurzaamheid getest. Ze staan dus garant voor een jarenlange boost voor uw gezondheid.

Kortom: met NeoQuartz haalt u het juiste materiaal in huis om te werken aan iets wat u niet kunt vervangen: uw lichaam. 

Er is ook een wellness-kussen ontwikkeld. Dit kussentje (39 x 39 cm) bevat ook magneten en kristallen en kun je gemakkelijk meenemen in de auto of gebruiken tijdens het tv kijken. Ook handig om, bijvoorbeeld mee te nemen als je op vakantie gaat.. Het is ook geschikt voor pijnlijke plaatsen op het lichaam door het kussen er eenvoudigweg op te leggen. Daarnaast voert het kussentje, net als het matras, overtollige stress af.

Ik vertegenwoordig sinds kort (2020) deze matrassen. Kijk voor meer informatie op de website  www.neoquartz.nl