Christuslicht

De Meervoudige Merkaba Technieken werken met hoger dimensionale energieën van Universeel Christuslicht. Christuslicht bestaat uit componenten van liefde en licht (prana, chi of ki) die afkomstig zijn uit de Universele Goddelijke Bron. Je kunt merkabaheler worden onafhankelijk of je wel of niet lid bent van een religieuze stroming. Wel dien je het bestaan van een Universele Goddelijke Bron te accepteren.

Het netwerk van het Christuslicht is een vorm van bewustzijn die geldt als de standaard binnen de kosmische hierarchie van de Grote Witte Broederschap voor de mensheid.

Er wordt in de opleiding naast allerlei energie- en helingsoefeningen ook aandacht besteed aan de kwaliteit van vergeving. Vergeving is de sleutel om werkelijk vrede te vinden met alles wat er in je leven is gebeurd. Alleen op deze manier is werkelijke heling van alle pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden mogelijk.

Als je je levenslessen leert accepteren, helen en meester te worden, kun je werkelijk verantwoording nemen voor al je handelingen. De helingen die je dan geeft, worden ook dieper en krachtiger. Een meervoudig merkabaheler werkt indien nodig ook met het helen van zichzelf en heeft geleerd om cliënten te begeleiden in hun helingsproces. Op deze manier zijn zij weer een inspirerend voorbeeld voor anderen. Via het geven van meervoudige merkaba helingen, dragen we de hogere niveau’s van liefde en licht uit in dienstbaarheid naar anderen.