Chakra’s

Wil je ook graag weten wat een chakra is? Hoe het eruit ziet en wat het met je doet? Hebben chakra’s kleuren? En bovenal wat kan ik ermee?

Het chakra-systeem verschaft inzicht in ons dagelijks functioneren.
Elk chakra vertegenwoordigd specifieke psychische kenmerken, deze vind je terug in lichamelijke kenmerken. Hierdoor ontstaat inzicht in hoe gedrag en denken het lichaam beïnvloeden en anders om. Ieder chakra voorziet het bijbehorende lichaamsgebied van energie.

Ieder chakra of energiecentrum in je lichaam heeft een kracht, een kwaliteit. Deze kwaliteit kun meer ontwikkelen en bewust gaan gebruiken op ieder moment van de dag. Door aandacht te besteden aan je chakra’s kun je je chakra’s steeds meer ontwikkelen.

Chakra’s zien er uit als een soort energetische trechters die als een wiel draaien (chakra betekent wiel). Via deze energietrechters absorbeer je energie uit de kosmos en gebruiken dit voor al onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. De zeven hoofdchakra’s hebben hun plaats in het fysieke lichaam. Op deze plekken op je lichaam vindt je ook de belangrijkste zenuwknooppunten. Van hieruit verdelen de chakra’s hun energie.

Data voor 1 daagse training:

zaterdag 11 maart 2023 – aanmelden kan tot 24 februari 2023
zaterdag 14 oktober 2023 – aanmelden kan tot 30 september 2023

Duur: 1 dag, van 10.00 uur tot 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Prijs:  € 117,- p.p. per duo. Individueel € 137,-.
Locatie: Omgeving Culemborg of midden Limburg
Lunch: zelf meenemen, voor koffie en thee wordt gezorgd.

Trainingsdata voor een 2 daagse training: 

vrijdag en zaterdag 16 en 17 juni 2023 – aanmelden kan tot 2 juni 2023
vrijdag en zaterdag 3 en 4 november 2023 – aanmelden kan tot 20 oktober 2023

Duur: 2 dagen, van 10.00 uur tot 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Prijs:  € 204,- p.p. per duo. Individueel € 234,-.
Locatie: Omgeving Culemborg of midden Limburg
Lunch: zelf meenemen, voor koffie en thee wordt gezorgd.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een email veronique@praktijkhevesta.nl te sturen onder vermelding van Chakra training met de bijbehorende startdatum. Graag ontvang ik uw voornaam, achternaam en telefoonnummer.

U ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan kan zijn dat deze in uw spambox terecht is gekomen.