Helend water

Water is een bijzondere substantie op aarde die letterlijk levensbrengend is. De Japanse wetenschapper Masaru Emoto heeft door middel van fotografie van waterkristallen net onder het vriespunt kunnen aantonen dat water in staat is om informatie en energie op te slaan. Waarschijnlijk speelt de ordening van de zogenaamde waterstofbruggen in water een belangrijke rol bij deze geheugenwerking van water.

Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld effectief werkende koperen apparaten te verkrijgen die op een eenvoudige manier via turbulentie het geheugen van water schoonmaken en het door contact met schoon oerwater via het principe van resonantie terug brengen in zijn oorspronkelijke oervorm waarbij het water is voorzien van hogere energie.

Verbonden aan de Meervoudige Merkaba Technieken bestaat er een methode om hoge geneeskrachtige energieën in water te leiden waardoor zogenaamd helend water ontstaat. Om deze methode te leren hoeft men niet persé het opleidingstraject te volgen. Omdat het zo belangrijk is voor het milieu om zoveel mogelijk water op aarde in een hogere kwaliteit te brengen is deze methode gratis aan te vragen. Dit kan door een mail  te sturen aan veronique@praktijkhevesta.nl   met het verzoek om de methode om helend water te bereiden te ontvangen. Het blijkt voor de algemene gezondheid van mensen positief als men iedere dag van dit geneeskrachtige water drinkt.

Het drinken van dit helende water in combinatie met het regelmatig ontvangen van een meervoudige merkaba heling blijkt een zeer goed effect op de totale gezondheid te hebben.