Ervaringen

‘Het loslaten van mijn overleden vader gaat nu veel beter’
De trainingen en massages bij Veronique hebben mij geholpen om het verlies van mijn vader te verwerken. De trainingen hebben mijn meer inzicht gegeven en handvatten om met mijn emoties en gedachten om te gaan. Door de massages had ik veel minder last van spanning in mijn lijf, daarbij kwam ik écht tot rust. Mijn vader is reeds vele jaren geleden overleden, maar nu kan ik pas echt beginnen om mijn vader echt los te laten.

Elyze, Limburg
Elyze heeft de Chakra en de Kies voor jezelf cursussen gevolgd


“Ik wilde mijn spirituele groei bevorderen en dat is meer dan gelukt”.
Veronique, dankjewel voor je grote toewijding in mijn Merkaba training, voor je enorme zorgvuldigheid in de invulling van de 3 dagen, je uitgebalanceerde afwisseling tussen theorie, gelegenheid tot vragen stellen en oefeningen. Ik ben gegroeid in mijn persoonlijke ontwikkeling, intuïtie en spirituele groei. Dat is een bijzondere ervaring.

Philippe Kamerbeek – Gouda

Philippe heeft de Meervoudige Merkaba Technieken gevolgd


‘Ik durf nu meer op mezelf en mijn eigen gevoel te vertrouwen’
Veronique, het is niet in een paar zinnen samen te vatten wat ik met en door jou allemaal heb geleerd. Na een voorzichtig begin, waar we met eenvoudige technieken leerden naar onszelf te kijken, gingen we in trainingen, groepen (en soms individueel) dieper in op bepaalde thema’s. De handvatten die ik kreeg aangereikt hebben mij enorm geholpen om aan mijn problemen te werken (nadat ik mijn problemen erkende).

Veronique is rustig, sturend vanaf de zijlijn. Als een veilige haven waar je met een gerust hart je vragen en dilemma’s kunt neerleggen. Elke keer opnieuw geeft ze je praktische tips waarmee je weer een stukje verder komt. Ik heb het zelf moeten doen maar Veronique heeft mij vertrouwen gegeven om door te gaan op momenten dat ik twijfelde, of het moeilijk had. Ik heb mezelf beter leren kennen en kan nu vastgeroeste patronen makkelijker loslaten.

Ik voel me losser, veiliger en vernieuwd. Durf meer op mezelf en mijn eigen mening en gevoel te vertrouwen. Dat alles was zonder de trainingen en groepsbijeenkomsten niet gelukt ! Dank je wel voor alles.

Lieve groeten, Charlotte

Charlotte heeft de Aura, ChakraLeren mediteren en Kies voor jezelf trainingen gevolgd en mediteert dagelijks


‘Eindelijk geen angst meer én ik durf weer te eten’
Ik zat vast, muurvast en had iedere dag een overheersende angst die ervoor zorgde dat ik bang was om op te staan en de dag aan te gaan. Ik ontwikkelde een eetstoornis, een combinatie van anorexia en boulimia functioneerde als coping mechanisme om mijn dag door te komen. Verschillende behandelingen heb ik een kans gegeven, maar niets hielp.

Veronique is een bijzonder mens. Door haar rustige, niet oordelende benadering voelde ik me snel op mijn gemak. Ze leerde mij naar mijzelf te kijken en liet mij zien hoe ik vast zat in mijn angst. Stap voor stap en op een hele overzichtelijke manier kreeg ik meer inzicht in mezelf en leerde ik loslaten.

Angst heb ik niet meer of als het de kop op steekt weet ik ermee om te gaan. Mijn eetstoornissen zijn verleden tijd waarbij ik echt weer kan genieten van eten, heel bijzonder! Opstaan is geen probleem meer, iedere dag kijk ik opnieuw naar wat er komen gaat. Mijn zelfvertrouwen is weer terug en ik ben blij met wie ik ben.

Dankjewel lieve Veronique, ik ben je dankbaar. Maria
Maria heeft vele natuurkundige behandelingen gehad. Deze zijn allen vergoed door haar verzekering.


‘Ik ervaar steeds meer rust in mijn leven’
Sinds dat ik bij Veronique in de praktijk kom zit ik beter in mij vel. Ik volg verschillende trainingen en maak gebruik van de natuurgeneeskundige consulten. Ik geef de voorkeur aan additieve hulp bij lichamelijke klachten.

Wat opvalt is dat ze breed onderlegd is. Ik vind het fijn om op latere leeftijd (ik ben 80jaar) antwoorden te krijgen op mijn levensvragen. We hebben vaker een gesprek over het leven met alle facetten. Gewone gesprekken over het leven en dood.

Hierdoor ervaar ik steeds meer rust in mijn leven, of zoals zij het verwoord: het spanningsveld met de omgeving en de maatschappij wordt kleiner. Hierdoor ervaar ik steeds meer levensvreugde.

Veel succes in Culemborg en tot de volgende training.

Corrie, IJsselstein
Corrie heeft de AuraChakra ,Kies voor jezelf en de Meervoudige Merkaba Technieken training gevolgd. Ook heeft zij natuurgeneeskundige behandelingen gehad en deze zijn allen vergoed door haar verzekering.


‘Mijn woede en verdriet kan ik nu beter uiten’
Ik ben opgegroeid met mijn tante Veronique, aan mijn zijde.

Veronique heeft ontzettend veel kennis over emoties, lichamelijke klachten en wat te doen als je niet lekker in je vel zit. Zij leerde mij van jong af aan, hoe ik op liefdevolle wijze mijn woede en verdriet kon en mocht uiten.

Het is niet te omvatten wat ik van haar heb mogen leren. Ik heb, als kind al, meegedaan aan cursussen en groepen, waarin we diep ingingen op bepaalde thema’s. Dit heeft mij toen al zoveel inzicht gegeven in aspecten van het leven. Wanneer er persoonlijke problemen speelde, ging ik altijd naar Veronique, en nog steeds. Ze geeft mij de juiste handvatten om met situaties om te leren gaan waardoor ik weer verder kan. Veronique heeft mij altijd als kind erkend, geeft mij vertrouwen als mens, tot de volwassen vrouw die ik nu ben.

Lieve tante, ik hou van jou. Jij bent mij dierbaar. Je nichtje, Nicky. 


‘Door de natuurgeneeskundige consulten kan ik beter loslaten’
Tijdens de natuurgeneeskundige consulten heb ik nieuwe inzichten gekregen die mij hebben geholpen om op een andere manier naar het leven te kijken.

Wim, Echt
Wim heeft een aantal massages en  natuurgeneeskundige consulten gehad.


‘Ik zie nu veel beter wie ik ben en durf ook ‘nee’ te zeggen’
Ik vond het heel bijzonder om te ontdekken dat ik bewust kan veranderen wat ik zou willen veranderen. De Chakra cursus heeft mij laten zien wie ik nou echt ben en waar ik voor wil staan. Keuzes maken en nee durven zeggen gaat mij nu makkelijker af waardoor ik meer rust ervaar. Ik leef niet meer op de automatische piloot maar voel en ervaar écht de kleinste dingen. Heel fijn.

Hetty, IJsselstein
Hetty heeft de Chakra cursus gedaan.


‘Eindelijk slaap ik beter en kan ik mij beter concentreren’
Ik had moeite met inslapen en daardoor had ik onvoldoende nachtrust. Op den duur was ik oververmoeid. Ik heb toen bij Veronique een meditatiecursus gevolgd. Hierdoor leerde ik hoe ik me beter kon ontspannen. Het belangrijkste voor mij was dat ik leerde om mijn aandacht te focussen op wat ik deed, in plaats van mijn aandacht om ieder klein onderdeel te richten. Het duurde een poos en dan komt het moment dat dat je voelt dat je lichaam het nieuwe ritme gaat oppakken. Ik slaap sneller in, ben meer ontspannen en slaap langer. Als in wakker wordt voel ik me uitgeslapen en ontspannen.

Nicole, Nieuwegein
Nicole heeft de cursus Leren mediteren: voor rust, kracht en zelfvertrouwen  gedaan.


‘Minder stress en betere focus waardoor ik beter kan leren’
Ik ben student en zit middenin mijn studiejaren. Het leren, mijn bijbaan, contacten met vrienden, alles werd mij teveel. Ik voelde stress en kon mij daardoor niet goed focussen op mijn leerwerk, had steeds het gevoel dat ik overal achteraan liep. Op aanraden van een vriendin ben ik gaan mediteren. Dit heb ik geleerd bij Veronique. Zij leerde mij hoe ik kan omgaan met gedachtes, stress en plannen. Ik kan de rust nu zelf oproepen waardoor ik mijn de dag en mijn handelen beter kan overzien. Het leren gaat stukken beter, superfijn! Ik vond het prettig om dit in een groep te doen.

Maya, IJsselstein
Maya heeft de cursus Leren mediteren: voor rust, kracht en zelfvertrouwen  en Meervoudige Merkaba Technieken gedaan


‘Ik durf nu te zeggen wat ik voel, vroeger liet ik mij overdonderen’
Ik dacht dat ik altijd wist wat ik deed en wist wat ik voelde. Om mijn vriendin een plezier te doen heb ik me deelgenomen aan de cursus Chakra. Ik was dan ook verrast wat er tijdens de oefeningen naar boven kwam. Hier had ik niet op gerekend. Het werd me toen duidelijk dat ik me vaak heb laten overdonderen door anderen en mezelf niet serieus had genomen in datgene dat ik voelde. Nu ik zag hoe ik me steeds in een hoek heb laten drukken, kreeg ik handvatten om steeds meer mijn eigen ruimte binnen de relatie in te nemen. Om de focus op mijn eigen groei en ontwikkeling onder mijn aandacht te houden heb ik een van Veronique richtlijnen gekregen om te mediteren. Mijn relatie heeft het niet overleeft maar ik neem steeds meer de ruimte in die me toekomt.

Nellie, IJsselstein
Nellie heeft de cursus Aura en Leren mediteren gevolgd en mediteert dagelijks.


“Ik zocht meer verdieping en vind het zo waardevol’
Ik had al enige ervaringen met het werken aan mezelf en zocht meer verdieping in het leven. Ik ervaarde het leven als oppervlakkig, maar voelde wel dat er ergens meer was. In het eerste gesprek met Veronique kreeg uitleg over de cursussen die zij gaf. Ik ben begonnen met de cursus Mediteren kun je leren. wat mij zoveel meer brengt dan ik had verwacht. De cursussen van Veronique bieden voor zowel beginners als gevorderden voldoende stof tot ontwikkeling.

José, Tiel
José heeft de cursus Leren mediteren: voor rust, kracht en zelfvertrouwen  gedaan.


‘Ik was enorm onder de indruk’
Ik was altijd zeer sceptisch voor wat betreft het spirituele deel van het leven. Aan de ene kant dacht ik onzin en aan de andere kant dacht ik wat als deze mensen iets weten wat ik niet weet. Ik ging op het internet zoeken en kwam uit op de site van Hevesta. Ik heb me ingeschreven voor de cursus Aura, leer jezelf kennen. Door de oefeningen zag ik mezelf zoals ik het nog nooit had gezien. Ik was onder de indruk van van wat het leven eigenlijk allemaal inhoud en is. Er ging een wereld voor mij open. Ik was oprecht aangenaam verrast.

Sonja, Lopik
Sonja heeft de cursus Aura gedaan.


‘Mijn koude voeten’
Ik had altijd koude voeten en hierdoor had ik weinig tot geen gevoel meer in mijn voeten. Via een flyer las ik over de praktijk van Veronique. Het kopje massage trok mijn aandacht. Er had tot nog toe niets gewerkt en hoopte zeer op een goed resultaat. Om de week masseerde Veronique mijn voeten met etherische olie en de andere week kreeg ik een voetbad met magnesiumzout. Na een aantal weken kwam het gevoel weer terug en werden mijn voeten langzaam warmer. Ik ben blij met het resultaat. Zo zie maar weer je bent nooit te oud om iets nieuws te proberen.

Wies 80 jaar, IJsselstein
Wies maakte gebruikt van massage en natuurgeneeskundige consulten.


‘Ik heb al zolang last van Psoriasis, maar mijn jeuk is nu weg’
Ik heb sinds mijn jeugd last van psoriasis. Zeker als ik mijn pet op heb gehad dan jeukt mijn hoofd. Veronique stelde voor om een biologische shampoo te gebruiken. Een dergelijke shampoo bevat geen chemnische ingredienten die mijn hoofdhuid nog meer irriteren. Ze mengde deze shampoo met lavendel, omdat lavendel de psoriasis doet verminderen en verkoelend op mijn hoofd werkt. Je merkt dat ze enorm onderlegd is, een goeie zet!!! Super.

Luciën, Culemborg
Luciën maakt gebruik van biologische shampoo met etherische oliën.


‘Ik zocht verdieping en heb deze gevonden’

Ik heb de cursus Merkabatraining niveau I als heel fijn en inspirerend ervaren.
Ook enorm veel geleerd en mogen ervaren. De begeleiding van Veronique is super en integer.
Ik ben dankbaar dat ik deze cursus heb mogen doen.
Er zijn eigenlijk geen woorden om het gevoel en de ervaring te omschrijven.

Yvonne Jeurissen, Oirsbeek

Yvonne heeft de Meervoudige Merkaba Technieken gevolgd 

Ik was nieuwsgierig naar de merkaba.
Ik heb de training MMT 1 gevolgd.
Er ging een wereld voor me open.

Zeer indrukweekend!!!

Sarah, België