Aura; kleurenwolken – wat is het en wat kun je ermee

Heb je dat ook eens meegemaakt, dat je een opeens warmte voelt, of kleuren bij een ander ziet? Dat als iemand een kamer binnenkomt dat je deze persoon al meteen niet of wel mag, terwijl je deze niet kent?

Ieder en alles heeft een aura. Soms kun je iemands aura waarnemen, ook al hou je je hier niet mee bezig. Je hoeft niet meteen kleuren om mensen heen te zien, zoals bijvoorbeeld op een aurafoto, maar je kunt bv wel voelen dat je vriendin in de put zit, zelfs al probeert ze het te verbergen. Of je weet of voelt dat er een wolk van boosheid om je partner heen hangt, ook al kijk je hem niet aan. Of je ontmoet iemand en voelt een zeer rustige uitstraling waarin je zelf ook meteen ontspant. Kortom, er is iets dat je voelt, ervaart en je kunt het niet benoemen. Het veld dat je is de aura. Er zijn reeds vele boeken over geschreven en het begrip is al heel oud.

De kleuren van je aura wisselen, het is een wisselwerking russen je chakra’s en emoties.  Je aura is  eveneens een combinatie van wie je bent en van je ervaringen. Het is je meest unieke ruimte van jezelf.

Ieder mens heeft de vaardigheid om dit veld te ervaren: zien, voelen, innerlijk weten, ruiken, horen. In deze training wordt je in contact gebracht met je vaardigheid en ga je oefenen bij jezelf en met de ander.

Om meer zicht op je aura te verkrijgen kun je kiezen tussen een 1 daagse of 3 daagse training.

Door meer in mijn hart te zijn, voelt het warmer in mijzelf. Het heeft mij mijn ogen geopend om te zien hoe ik mijzelf te kort deed, en ik veelal vanuit ‘moeten doen’ heb gehandeld. De training heeft mij heel veel nieuw inzicht maar vooral ook rust gegeven. Ik vond het erg interessant. Veronique weet veel en heeft mij erg geholpen. – Marijke uit Tiel

Trainingsdata voor een 1 daagse training: 
vrijdag 11 oktober 2024       aanmelden tot 5 oktober 2024

Duur: 1 dag, van 10.00 uur tot 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Prijs:  € 117,- p.p. per duo. Individueel € 137,-.
Locatie: Omgeving Culemborg of midden Limburg
Lunch: zelf meenemen, voor koffie en thee wordt gezorgd.

Trainingsdata voor een 2 daagse training: 
Op verzoek kan deze training uitgebreid worden naar een 2 daagse training.

Duur: 2 dagen, van 10.00 uur tot 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Prijs: € 204,- p.p. per duo. Individueel € 234,-.
Locatie: Omgeving Culemborg  
Lunch: zelf meenemen, voor koffie en thee wordt gezorgd.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een email veronique@praktijkhevesta.nl te sturen onder vermelding van Aura met de bijbehorende startdatum. Graag ontvang ik uw voornaam, achternaam en telefoonnummer.

U ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan kan zijn dat deze in uw spambox terecht is gekomen.

—————————————–

Veronique helpt mensen met fysieke-, psychische- of emotionele stress waardoor zij gebeurtenissen achter zich kunnen laten en weer rust, kracht én geluk kunnen ervaren in hun leven.