Meervoudige Merkaba Technieken, niveau I

Data:
Opleiding Meervoudig Merkaba Heler (Niveau 1) wordt gegeven op:


vrijdag t/m zondag 26-27-28 januari 2024 – aanmelden kan tot 12 januari 2024
vrijdag t/m zondag 10-11-12 mei 2024 – aanmelden kan tot 26 april 2024
vrijdag t/m zondag 12-13-14 juli 2024 – aanmelden kan tot 28 juni 2024
vrijdag t/m zondag 25-26-27 oktober 2024 – aanmelden kan tot 11 oktober 2024

Iedere dag van 10.00 tot 17.30 uur, vrijdag t/m zondag. Inloop vanaf 9.30 uur.
Eventuele uitloop is mogelijk.

Over de Meervoudige Merkaba Technieken
De Meervoudige Merkaba technieken zijn hele zuivere en superkrachtige spirituele technieken om je eigen bewustzijnsvelden tot hun volle vermogen te activeren. Door toepassing van deze technieken ervaar je een versnelde spirituele groei in je leven en kan je effectieve krachtige helingen aan anderen geven. 

Wat is een merkaba?
Mensen hebben een fysiek lichaam en een bewustzijn waarin alle levenservaring wordt opgeslagen. Het is met speciale oefeningen mogelijk om het menselijk bewustzijn te verruimen tot de maximale potentie van een merkabaveld. Het woord ‘mer’ staat voor de universele goddelijke bron, het woord ‘ka’ staat voor je eigen geest of bewustzijn en het woord ‘ba’ is het Egyptische woord voor lichaam.

Wat is het speciale van meervoudige merkaba technieken?
Ons bewustzijn blijkt heel uitgebreid te zijn en we hebben niet alleen bewustzijn in de ons bekende derde dimensie maar ook bewustzijn van onszelf in hogere dimensies. Door meerdere merkabavelden tegelijk te activeren zijn we in staat om als mens met een groter bewustzijnspotentieel van onszelf te werken waardoor we onder andere superkrachtige helingen kunnen geven. Door deze technieken dagelijks kort te beoefenen, maken we een versnelde bewustzijnsgroei door. We ervaren dan meer harmonie in ons leven en meer verbinding met vrede en liefde.

 Wat leer je in opleidingsmodule Merkabaheler niveau I.
Je krijgt theorie over heilige geometrie, je elektromagnetische velden, pranabuis, hogere dimensies en hoe onze schepping tot stand komt. Je leert met helende energie te werken.

Je krijgt speciale meditaties waarin met de energie van aartsengelen en opgevaren meesters wordt gewerkt. Van deze nieuw ontwikkelde drie meditaties is ook een CD verkrijgbaar. Karmische banden worden verbroken waardoor je een nieuwe doorstart in je leven kunt maken. Je leert hogere chakrasystemen te reinigen en pranacentra te activeren waardoor je twee merkabavelden tot stand leert brengen. Met behulp van deze merkabavelden en andere technieken, leer je jezelf en andere vertrouwde mensen uit je omgeving een krachtige heling te geven. Verder leer je helend water te bereiden en met grotere stromen van prana te werken. Er vinden bijzondere activeringen van je pijnappelklier (epifyse) plaats en van je hogere hartchakra zodat je zielskracht dieper opent. Je heelt blokkades in je hersencellen zodat je spirituele vermogens toenemen.

Wat brengt deze training.
Je leert een nieuwe methode om krachtige helingen te geven. Er vinden persoonlijke helingen plaats op meerdere niveaus. Door ook helingen te ontvangen tijdens de trainingsperiode ervaar je zelf de krachtige werking. De positieve effecten zijn per persoon natuurlijk heel verschillend zoals bijvoorbeeld toegenomen helderheid van je bewustzijn, een diepere verbinding met vrede en liefde, een gevoel energetisch schoner te zijn.

Data:
vrijdag t/m zondag 26-27-28 januari 2024 – aanmelden kan tot 12 januari 2024
vrijdag t/m zondag 10-11-12 mei 2024 – aanmelden kan tot 26 april 2024
vrijdag t/m zondag 12-13-14 juli 2024 – aanmelden kan tot 28 juni 2024
vrijdag t/m zondag 25-26-27 oktober 2024 – aanmelden kan tot 11 oktober 2024

Iedere dag van 10.00 tot 17.30 uur, vrijdag t/m zondag. Inloop vanaf 9.30 uur.
Eventuele uitloop is mogelijk.

Kosten: € 295,- inclusief uitgebreid lesdictaat.
Locatie: Omgeving Culemborg
Meenemen: Lunchpakket. Er is koffie en thee. Deze zijn in de prijs inbegrepen.
Aanmelden: je kunt aanmelden door een email te sturen aan veronique@praktijkhevesta.nl onder vermelding van MMT niveau I met de bijbehorende datum. Graag ontvang ik je voornaam, achternaam en telefoonnummer.