Meervoudige Merkaba Technieken

Wat is een merkaba?

Mensen hebben een fysiek lichaam en een bewustzijn waarin alle levenservaring wordt opgeslagen. Het is met speciale oefeningen mogelijk om het menselijk bewustzijn te verruimen tot de maximale potentie van een merkabaveld. Het woord ‘mer’ staat voor de universele goddelijke bron, het woord ‘ka’ staat voor je eigen geest of bewustzijn en het woord ‘ba’ is het Egyptische woord voor lichaam.

De Meervoudige Merkaba  technieken zijn hele zuivere en superkrachtige spirituele technieken om je eigen bewustzijnsvelden tot hun volle vermogen te activeren. Door toepassing van deze technieken ervaar je een versnelde spirituele groei in je leven en kan je effectieve krachtige helingen aan anderen geven. 

Wat is het speciale van meervoudige merkaba technieken?

Ons bewustzijn blijkt heel uitgebreid te zijn en we hebben niet alleen bewustzijn in de ons bekende derde dimensie maar ook bewustzijn van onszelf in hogere dimensies. Door meerdere merkabavelden tegelijk te activeren zijn we in staat om als mens met een groter bewustzijnspotentieel van onszelf te werken waardoor we onder andere superkrachtige helingen kunnen geven. Door deze technieken dagelijks kort te beoefenen, maken we een versnelde bewustzijnsgroei door. We ervaren dan meer harmonie in ons leven en meer verbinding met vrede en liefde.

Wat leer je opleidingsmodule Merkabaheler niveau I

Je krijgt theorie over heilige geometrie, je elektromagnetische velden, pranabuis, hogere dimensies en hoe onze schepping tot stand komt. Je leert met helende energie te werken.

Je krijgt speciale meditaties waarin met de energie van aartsengelen en opgevaren meesters wordt gewerkt. Van deze nieuw ontwikkelde drie meditaties is ook een CD verkrijgbaar. Karmische banden worden verbroken waardoor je een nieuwe doorstart in je leven kunt maken. Je leert hogere chakrasystemen te reinigen en pranacentra te activeren waardoor je twee merkabavelden tot stand leert brengen. Met behulp van deze merkabavelden en andere technieken, leer je jezelf en andere vertrouwde mensen uit je omgeving een krachtige heling te geven. Verder leer je helend water te bereiden en met grotere stromen van prana te werken. Er vinden bijzondere activeringen van je pijnappelklier (epifyse) plaats en van je hogere hartchakra zodat je zielskracht dieper opent. Je heelt blokkades in je hersencellen zodat je spirituele vermogens toenemen.

Wat brengt deze training?

Je leert een nieuwe methode om krachtige helingen te geven. Er vinden persoonlijke helingen plaats op meerdere niveaus. Door ook helingen te ontvangen tijdens de trainingsperiode ervaar je zelf de krachtige werking. De positieve effecten zijn per persoon natuurlijk heel verschillend zoals bijvoorbeeld toegenomen helderheid van je bewustzijn, een diepere verbinding met vrede en liefde, een gevoel energetisch schoner te zijn.

Voor wie is deze Merkaba training? Ben jij…

 • intuïtief ingesteld maar durf je daar nog niet volledig op te vertrouwen;
 • van slag te brengen door meningen van anderen;
 • iemand die onrust ervaart omdat je op de automatische piloot leeft (geleefd wordt) door je drukke bestaan (werk, sociale leven, kinderen etc);
 • iemand die veel schommelingen in je gevoel ervaart; de ene dag vrolijk, de andere dag verdrietig, niet vooruit te branden of snel geïrriteerd;
 • iemand die weet dat je gevoel hebt om jezelf te ontwikkelen op spiritueel niveau maar niet goed weet waar je moet beginnen.

Wat je leert tijdens de 3 daagse training Merkaba technieken:

 • Je krijgt uitleg over begrippen zoals heilige geometrie, je elektromagnetische velden, pranabuis, hogere dimensies, hoe onze schepping tot stand komt en wat we daaruit kunnen leren.
 • Er vinden bijzondere activeringen van je pijnappelklier (epifyse) plaats en van je hogere hartchakra zodat je zielskracht dieper opent.
 • Je heelt blokkades in je hersencellen zodat je spirituele vermogens toenem.en.
 • Je leert te vertrouwen op je intuïtie en hoe je dit verder kunt ontwikkelen
 • Je krijgt specifieke en gerichte meditaties waarin met de energie van aartsengelen en opgevaren meesters wordt gewerkt. Van deze nieuw ontwikkelde drie meditaties is ook een CD verkrijgbaar.
 • Karmische banden worden verbroken waardoor je een nieuwe doorstart in je leven kunt maken.
 • Je leert hogere chakrasystemen te reinigen en pranacentra te activeren waardoor je twee merkabavelden tot stand leert brengen.
 • Je leert jezelf en andere vertrouwde mensen uit je omgeving een krachtige heling te geven.
 • Je leert geneeskrachtig water te bereiden en met grotere stromen van prana te werken.
 • Je leert met helende energie te werken.
 • Je leert een nieuwe methode om hele krachtige helingen te geven.

Les data voor 2020Meervoudige Merkaba Technieken, iedere dag van 10.00 uur tot – 17.30 uur,

  6-  7-  8 februari, do t/m za             aanmelden tot 24 januari 2020
28-29-30 mei, do t/m za                   aanmelden tot 18 mei 2020 
24-25-26 september, do t/m za       aanmelden tot 14 september 2020 
15-16-17 oktober, do t/m za             aanmelden tot   5 oktober 2020 
17-18-19 december do t/m za         aanmelden tot   7 december 2020

Kosten: € 295,- inclusief uitgebreid lesdictaat.

Meenemen: Lunchpakket. Er is koffie en thee. Deze zijn in de prijs inbegrepen.

Aanmelding: telefonisch 06 156 89 233, of per e-mail veronique@praktijkhevesta.nl