Werken met kristallen – 1 daagse training

De oudste tekst die we kennen over de helende kracht van bepaalde kristallen dateert van ongeveer 1600 voor Christus; deze staat op een stuk Egyptisch papyrus en bevat aanwijzingen voor het gebruik van deze stenen als geneesmiddel. Zieken droegen kralen van lapis lazuli, malachiet en rode jaspis om hun nek, zodat de ziekte via de stenen uit hun lichaam kon wegstromen.

Helen met kristallen is gebaseerd op het principe dat iedere cel in het lichaam een specifiek eigen trilling heeft. Wanneer deze trillingen verstoord raken, voelen we ons ziek, ongezond. Kristallen kunnen worden afgestemd op een natuurlijke, helende trilling geactiveerd kan worden. De aan trekkingskracht tussen jou en het kristal vormt de basis. Gekozen op het gevoel fungeert het kristal als kanaal voor helende energie.

Kristallen maken deel uit van het eenheidsbewustzijn en kunnen je helpen je bewustzijn te verhogen. Kristallen vinden hun oorsprong in het binnenste van Moeder Aarde. Ze hebben unieke eigenschappen.
Je maakt kennis met diverse kristallen en hun toepassingsgebieden.

Wat leer je
Werken met kristallen is een kwestie van intuïtie. Met behulp van de meditatieoefeningen en geleide visualisaties kun je je eigen, aangeboren vermogen om jezelf te genezen ontwikkelen.

Cursusdata:
24 januari 2020
16 juni 2020
22 september 2020
7 december 2020

Prijs:  € 107,- p.p. per duo. Individueel € 127,-.
Locatie: Akelei 77 te Culemborg
Lunch: zelf meenemen, voor koffie en thee wordt gezorgd.

 Aanmelding: telefonisch 06 156 89 233, of per e-mail veronique@praktijkhevesta.nl

Bij afmelden van deze training in de laatste 24 uur wordt de helft van de kosten in rekening gebracht.

Data
Zie agenda

Aanmelden
Je kunt zich opgeven door een email te sturen naar  veronique@praktijkhevesta.nl  onder vermelding van Werken met kristallen met de bijbehorende datum. Graag ontvang ik uw voornaam, achternaam en telefoonnummer.

U ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan kan zijn dat deze in uw spambox terecht is gekomen

—————————————–

Veronique helpt mensen met fysieke-, psychische- of emotionele stress waardoor zij gebeurtenissen kunnen transformeren en weer rust, kracht én geluk kunnen ervaren in hun leven.