ONT-wikkel jezelf

De training ONTwikkeling bevrijdt je van angsten, belemmeringen en negatieve gedachten. Een negatief zelfbeeld, destructieve gedachtepatronen en een gebrek aan zelfvertrouwen belemmeren een vrij en gelukkig leven. Deze training biedt uitkomst!

Wat biedt deze training? 
Met ONTwikkeling, ga je jezelf weer ONTdoen van aangeleerde (overlevings-) mechanismen. Dit biedt vrijheid om je eigen ZIJN in de wereld te zetten; zowel in werk- als in privésituaties.
Je groeit tot een sterkere en stabielere persoon, die op een harmonieuze manier in het leven staat en die vanuit zijn/haar kracht kan handelen. Het leven is te mooi om aan je voorbij te laten gaan!!

Waarom ONTwikkeling
Deze training gaat ervan uit dat niemand ooit zou moeten ophouden met groeien, leren en veranderen. Ontdekt dat zelfwaardering en zelfacceptatie uiteindelijk de belangrijkste middelen zijn om positieve veranderingen in je leven te kunnen bewerkstelligen.

Deze training, bestaande uit 4 dagen, wordt in 2020 gegeven op:
28 februari, 20 maart, 3 en 17 april
24 augustus, 14 en 28 september en 12 oktober

Prijs: per persoon per duo €467,-. Individueel € 487,- per persoon, incl. BTW, koffie en thee.
Meenemen:
 Lunchpakket.

Aanmelden
Je kunt zich opgeven door een email te sturen naar veronique@praktijkhevesta.nl  onder vermelding van ONTwikkeling met de bijbehorende datum. Graag ontvang ik uw voornaam, achternaam en telefoonnummer.

U ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan kan zijn dat deze in uw spambox terecht is gekomen