ONT-wikkel jezelf

De training ONTwikkeling bevrijdt je van angsten, belemmeringen en negatieve gedachten. Een negatief zelfbeeld, destructieve gedachtepatronen en een gebrek aan zelfvertrouwen belemmeren een vrij en gelukkig leven. Deze training biedt uitkomst!

Wat biedt deze training?
    Met ONTwikkeling, ga je jezelf weer ONTdoen van aangeleerde (overlevings-) mechanismen. Dit biedt vrijheid om je eigen ZIJN in de wereld te zetten; zowel in werk- als in privésituaties.

Je groeit tot een sterkere en stabielere persoon, die op een harmonieuze manier in het leven staat en die vanuit zijn/haar kracht kan handelen. Het leven is te mooi om aan je voorbij te laten gaan!!

Waarom ONTwikkeling
Deze training gaat ervan uit dat niemand ooit zou moeten ophouden met groeien, leren en veranderen. Ontdekt dat zelfwaardering en zelfacceptatie uiteindelijk de belangrijkste middelen zijn om positieve veranderingen in je leven te kunnen bewerkstelligen.

Deze training, bestaande uit 4 dagen, wordt in 2020 gegeven op:

29 januari, 19 februari, 11 en 25 maart                         aanmelden tot 19 januari
3 en 24 april, 15 mei en 5 juni                                        aanmelden tot 24 maart
29 september, 13 oktober, 3 en 17 november              aanmelden tot 19 september

Prijs: per duo €467,-. Individueel € 487,- per persoon, incl. BTW, koffie en thee.
Meenemen: Lunchpakket.

 Aanmelding: telefonisch 06 156 89 233, of per e-mail veronique@praktijkhevesta.nl

Bij afmelden van deze training in de laatste 24 uur wordt de helft van de kosten in rekening gebracht.

Data
Zie agenda

Opgeven
Je kunt zich opgeven door een email te sturen naar  veronique@praktijkhevesta.nl  onder vermelding van Merkaba technieken training met de bijbehorende datum. Graag ontvang ik uw voornaam, achternaam en telefoonnummer.

U ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan kan zijn dat deze in uw spambox terecht is gekomen

—————————————–

Veronique helpt mensen met fysieke-, psychische- of emotionele stress waardoor zij gebeurtenissen kunnen transformeren en weer rust, kracht én geluk kunnen ervaren in hun leven.