Mediteren in een groep

Om de week mediteren
De een gaat sporten om het lijf fit en gezond te houden, de ander vind rust en kracht in een uurtje meditatie voor de geest. Hoe fijn is dat om te kunnen doen in een groep met gelijkgestemden.

Hoe gaat het in z’ n werk
We starten de avond met een korte introductie. Het delen van verhalen of belangrijke gebeurtenissen van mensen die iets willen delen. Vervolgens gaan we naar de meditatie zelf. We starten meestal met een korte begeleiding. Soms wordt er iets voorgelezen, soms staat er muziek op en soms niet. Na afloop blijven we meestal nog even zitten om iets over de ervaring te delen. Uiteraard staat je vrij om in stilte te vertrekken na afloop van de meditatie.

Praktische informatie
De prijs per keer is € 11,-. Een 10-rittenkaart kost € 100,-. De prijs van een 10-rittenkaart inclusief 1 ontspanningsmassage bedraagt € 145,-. Een 20-rittenkaart kost € 160,-. De prijs van een 20-rittenkaart is inclusief 1 ontspanningsmassage en bedraagt € 195,-. De prijs van een incidentele massage of lichaamspakking bedraagt € 70.- en duurt ongeveer 75 minuten.
De 10 -rittenkaart is een half jaar geldig en de  20-rittenkaarten is 1 jaar geldig.

Groepsomvang: maximaal 10 personen
Duur: 1 uur van 10.00 – 11.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Data:  dinsdagochtend.  Voor actuele data kunt u de agenda nakijken                        http://praktijkhevesta.nl/cursus-agenda/
Locatie: Akelei 77 Culemborg

Ten minste 1 week van te voren deelname doorgeven via veronique@praktijkhevesta.nl.

De meeste mensen gaan sporten, ik ga puur voor het leegmaken van mijn hoofd. Het geeft mij zo ontzettend veel rust dat ik het gevoel heb dat ik er weer een week tegenaan kan. Daarbij merk ik dat ik sinds ik mediteer veel beter met tegenslagen kan omgaan en kan relativeren. Het mediteren in een groep vind ik fijn omdat ik dan ervaringen kan delen.
Jan uit Geldermalsen

—————————————–

Veronique helpt mensen met fysieke-, psychische- of emotionele stress waardoor zij gebeurtenissen achter zich kunnen laten en weer rust, kracht én geluk kunnen ervaren in hun leven.