Chakra’s; leer voelen, beïnvloeden en herstellen

Met deze unieke chakratraining leer je jezelf opnieuw in balans te brengen! Wat beïnvloed onze chakra’s en wat is hun invloed op ons zijn en op ons lichaam. Chakra betekent wiel in het Sanskriet en lijkt qua vorm op een kleine toeter of tornado. De chakra’s nemen de universele levens-energie op uit de kosmos. Met deze training ben je beter in staat om een optimale energiestroom te hebben, zodat lichamelijke en emotionele problemen zich kunnen oplossen.

Wat leert je.
    Je maakt kennis met het menselijk energieveld. De chakra’s zijn van groot belang voor de werking van onze organen en voor onze fysieke en geestelijke gesteldheid. Als een chakra niet goed functioneert dan heeft dit gevolgen voor de organen die ermee samenhangen.
Chakra’s zijn filters en kunnen dus verstopt raken, daarom is het belangrijk om ze te reinigen. Ziek-zijn vindt zijn oorsprong in het energetische vlak voordat het merkbaar wordt op het lichamelijke vlak. Als een chakra onvoldoende functioneert, beïnvloedt dit de werking van de overige chakra’s.

Wat kunt je ermee?
    Je kunt je zelf beter in balans brengen. Hierdoor bevorder je je eigen levensgeluk. Je doorziet je eigen patronen, waardoor je zelf steeds beter in staat bent om je zelf te helen.

Deze training, bestaande uit 4 dagen, wordt gegeven op:

13 januari, 3 en 24 februari en 16 maart                                   aanmelden tot 3 januari

21 april, 19 mei en 2 en 30 juni                                                   aanmelden tot 11 april

4 en 25 september, 16 oktober en 6 november                       aanmelden tot 24 augustus

Prijs: duo prijs €467,-. Individueel € 487,- per persoon, incl. BTW, koffie en thee.
Meenemen:  Lunchpakket.

Ik heb heel veel geleerd over Chakra’s en merk duidelijk dat het invloed heeft op mijn manier van denken en doen. De drie dagen zijn een enorme verrijking voor mij geweest! Super dankjewel Veronique
Janine uit Wijk bij Duurstede

Praktische informatie
Groepsomvang: maximaal 10 personen
Duur: 4 dagen van 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Akelei 77 Culemborg

Bij afmelden van een training in de laatste 24 uur wordt de helft van de kosten in rekening gebracht.

Data
Voor actuele data kunt u de agenda nakijken

Opgeven
U kunt zich opgeven door een email te sturen aan veronique@praktijkhevesta.nl onder vermelding van Chakra training met de bijbehorende trainingsdatum. Graag ontvang ik uw voornaam, achternaam en telefoonnummer.

U ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan kan zijn dat deze in uw spambox terecht is gekomen.

—————————————–

Veronique helpt mensen met fysieke-, psychische- of emotionele stress waardoor zij gebeurtenissen achter zich kunnen laten en weer rust, kracht én geluk kunnen ervaren in hun leven.