Aura; leer jezelf lezen

Wat is het aura eigenlijk?
Aura is het energieveld wat om ieder levend wezen heen zit, mensen maar dus ook dieren. Een electro-magnetisch veld wat bestaat uit vele kleuren en lagen. De kleuren van je aura kunnen wisselen, afhankelijk van wat jou bezig houdt, wat je hebt meegemaakt en hoe jij je voelt op dat moment.

Kun je aura’s beïnvloeden?
Heeft het aura invloed op je gezondheid en hoe jij je voelt? Jazeker! De aura weerspiegelt je huidige gemoedstoestand en de staat waarin je geest én je lichaam zicht bevind. Het zien van de aura kan je alles over een persoon vertellen.

Aura’s leren lezen
Kun je aura’s leren lezen? Ja. Ieder mens heeft de vaardigheid om dit energieveld te ervaren; te zien, voelen, horen, innerlijk te weten en te ruimen. Vaardigheden die in deze training worden aangeleerd.

Tijdens de training aura; leer jezelf lezen, leer en ervaar je:

  • De kenmerken van de aura
  • Waarnemen van de aura
  • Auralagen voelen en doorgronden
  • Rust, kracht en inzicht in jezelf, zodat je met meer vertrouwen in het leven staat
  • Welke impact dit heeft op jou en hoe je dit kunt beïnvloeden

De aura training heeft mij heel veel nieuw inzicht maar vooral ook rust gegeven. Ik vond het erg interessant. Veronique weet veel en heeft mij erg geholpen. – Marijke uit Tiel

Opbouw training
De training is opgebouwd uit theorie en praktijk. Graag leg ik je eerst goed uit wat het aura is en hoe je daar invloed op kunt uitoefenen. Daarna gaan we theorie in praktijk brengen.

Kosten
De duur van de training is 4 uur en bedraagt € 57,- – inclusief koffie en thee.
Schrijf je in met z’n tweeën, dan betaal je € 47,- per persoon.
Bij afmelden in de laatste 24 uur worden de helft van de kosten in rekening gebracht.

Eerstvolgende datum
Voor data kunt u kijken op de agenda

Opgeven
U kunt zich opgeven door een email veronique@praktijkhevesta.nl te sturen onder vermelding van Aura training met de bijbehorende datum. Graag ontvang ik uw voornaam, achternaam en telefoonnummer.

U ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan kan zijn dat deze in uw spambox terecht is gekomen.

—————————————–

Veronique helpt mensen met fysieke-, psychische- of emotionele stress waardoor zij gebeurtenissen achter zich kunnen laten en weer rust, kracht én geluk kunnen ervaren in hun leven.