De genezende kracht van bloemen – 1 daagse training

Bloemen hebben een hoge energetische trilling. In deze trilling ligt hun kracht. Iedere soort bloem heeft zijn eigen trilling waardoor elke soort haar eigen energie uitstraalt en iedere soort dan ook een specifieke werking heeft. Door onze persoonlijke energie met die van een bloem te verbinden, verhogen we onze energetische trilling. Hierdoor kan energie beter doorstromen en zullen energetische blokkades opgeheven worden.

Tijdens deze workshop ga je ervaren dat bloemen niet alleen maar mooi zijn om te zien of ruiken. Bloemen voeden je chakra’s, zeggen iets over je zijn, kunnen genezen (o.a. Bach Remedies) en zijn ook met astrologie verbonden.

Welke boodschap hebben bloemen voor je. Bloemen dragen veel kracht en wijsheid in zich. Bloemen zijn onlosmakelijk verbonden met kleur.
Kleur is energie. Iedere kleur heeft haar eigen unieke golflengte.

Wat leer je
In deze workshop ga je gebruik maken van de energie van bloemen. Ga je leren welke bloemenenergie past bij welk ongemak. Het gebruik van deze energie/frequentie is een aanrader bij ziek-zijn. Het oefenen met deze helingstechniek staat centraal in deze workshop.

Cursusdata:
11 februari 2020
30 juni 2020
10 september 2020
26 november 2020

Prijs:  € 107,- p.p. per duo. Individueel € 127,-.
Locatie: Akelei 77 te Culemborg
Lunch: zelf meenemen, voor koffie en thee wordt gezorgd.

Door meer in mijn hart te zijn, voelt het warmer in mijzelf. het heeft mij mijn ogen geopend om te zoen hoe mijzelf te kort deed, en bveelal vanuit ‘moeten doen’ heb gehandeld. De training heeft mij heel veel nieuw inzicht maar vooral ook rust gegeven. Ik vond het erg interessant. Veronique weet veel en heeft mij erg geholpen. – Marijke uit Tiel

Opgeven
U kunt zich aanmelden door een email veronique@praktijkhevesta.nl te sturen onder vermelding van Bloemen training met de bijbehorende datum. Graag ontvang ik uw voornaam, achternaam en telefoonnummer.

U ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan kan zijn dat deze in uw spambox terecht is gekomen.

—————————————–

Veronique helpt mensen met fysieke-, psychische- of emotionele stress waardoor zij gebeurtenissen achter zich kunnen laten en weer rust, kracht én geluk kunnen ervaren in hun leven.