Aura; je meest unieke ruimte

Je aura is het fijnstoffelijke veld dat je lichaam omringt. Niet alleen mensen, maar alle levende wezens hebben een aura om zich heen. De aura, een electro magnetisch veld is een gekleurd (etherisch) energieveld en bestaat uit lagen. De kleuren van je aura wisselen, het is afhankelijk waar je op dat moment mee bezig bent. Je aura is een combinatie van wie je bent en van je ervaringen. Het is je meest unieke ruimte van jezelf.

Wie heeft een aura.
Al Dat Is heeft een energieveld om zich heen. Zonder dit veld kan geen enkel levend wezen bestaan. Ook gebouwen hebben een soort van aura om zich heen. Bv kerken hebben ook een levens veld om zich heen. Ten eerste om dat uit materiaal van de aarde bestaat, ten tweede om dat mensen er energie insteken. Bij kerken zie je vaak de energie van vraag en hoop er om heen. Mensen zijn dus in staat om gebouwen van energie te voorzien.

Wat kun je ermee.
Tussen je aura en lichaam heeft een constante informatie uitwisseling plaats. De meeste informatieoverdracht / communicatie, 95%, tussen mensen vindt plaats via je energievelden. Je lichaam is een ingang naar dit veld. Hoe beter je lichaam op orde is hoe helderder je aura is. Je bent zelf in staat om je aura te helen.
Benieuwd naar jou aura en hoe je hiermee kunt omgaan? Dan verwelkom ik je graag.

Cursusdata:
10 januari 2020
16 april 2020
26 oktober 2020
14 december 2020

Prijs:  € 107,- p.p. per duo. Individueel € 127,-.
Locatie: Akelei 77 te Culemborg
Lunch: zelf meenemen, voor koffie en thee wordt gezorgd.